Брук Шийлдс, която представи на фестивала Сънданс в САЩ документалния филм

...
Брук Шийлдс, която представи на фестивала Сънданс в САЩ документалния филм
Коментари Харесай

Брук Шийлдс разкри, че е била изнасилена като млада актриса

Брук Шийлдс, която представи на фестивала " Сънданс " в Съединени американски щати документалния филм за себе си Pretty Baby: Brooke Shields, разкри, че при започване на кариерата си е била жертва на обезчестяване. Бившият топмодел и сегашна кино звезда резервира името на насилника в загадка, написа France24. Пред камерата Брук Шийлдс споделя, че е била потърсена от въпросния мъж, който е познавала преди този момент, малко след завършването на университета. Актрисата считала, че става въпрос за среща по отношение на кастинг. Мъжът завел младата актриса в хотелската си стая под предлог, че желае да й извика такси. След това я изнасилил в банята.

Досега актрисата, която е на 57 години, не е разкривала случилото се обществено.

Документалният филм за Брук Шийлдс покава сексуализирането на нейния облик в напълно нежна възраст. В известния филм на Луи Мал Pretty Baby, едвам 11-годишна, тя играе ролята на малолетна продажница. Година по-рано, по самодейност на майка си, се снима в провокативна гола фотосесия. А на 15 към този момент е съблечена и в мейнстрийм продукцията " Синята лагуна ". 

Въпреки половата употреба в младежките си години, Шийлд съумява да приключи университета Принстън. В този интервал тя мъчно съумява да откри нови функции - част от това търсене е и срещата с изнасилвача. " Моето обръщение е да бъдеш твърдоглав, и да не разрешаваш да се превърнеш в жертва на обществото или на промишлеността ", сподели актрисата на премиерата на кино лентата в щата Юта, където се организира най-големият фестивал за американско без значение кино. 

Pretty Baby: Brooke Shields бе посрещнат от публиката в " Сънданс " с продължителни аплодисменти на крайници. В него тя хроникира още метода, по който медиите са били захласнати от загубата на девствеността й, алкохолизма на майка си и първия си брак със международния №1 по тенис Андре Агаси. Със свидетелства във кино лентата се включват нейни фамозни другари като Лайънъл Ричи, Дрю Баримор и Лора Лини. 

Основаният от Робърт Редфорд фестивал " Сънданс " е първият, който се организира пълноценно онлайн от три години насам, откакто пропусна две издания поради пандемията. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР